Görögországi nyaralás

Rólunk

Kedves Vendégeink!

Szeretettel Köszöntjük Önöket

Pest megyében szívében élő pár vagyunk, Görögországi apartmanok kiadásával foglalkozunk. Vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk hogy vendégeink 110%-ban legyenek megelégedve. Egy olyan környezetet igyekeztünk létrehozni ahol mi magunk is eltöltenénk szívesen görögországi nyaralásunkat.  Vendégeink részére kényelmes élményekkel teli nyaralóhelyeket biztosítunk. Saját és környezetünk nyaralási tapasztalataink inspirálták a körülmények kialakítását. Fő irány esetünkben nem a lelketlen profit hajhászat, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő középpontba helyezése.Ennek érdekében az apartmanjainkat folyamatosan karbantartjuk és újítgatásokat végzünk el. Görögországban egész nyáron ( szezon alatt) személyesen megtalálhatóak vagyunk. A turnusváltásokat Mi végezzük el, a kirándulásokban, és a reptéri transzferben, vagy bármilyen helyszíni problémában instant személyesen tudunk segíteni. Sok éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy remekül fogják magukat érezni üdülésük során. Várjuk Önöket Görögországban Paralián és Olympich Beachen.

Forduljon hozzánk bizalommal! Telefonon is könnyedén és gyorsan +36308615931

Várjuk szeretettel!

Bedő Zoltán és csapata

Paralia

Παραλία , Paralía  egy turisztikai tengerparti település.Paralia a Thermaic-öböl nyugati partján fekszik.Paralia Katerini, üdülőfalu Észak-Görögországban, a Közép-Makedónia régióban, Pieria tartomány keleti partján. Paralia rendelkezik halászkikötővel és Katerini Görög parti őrséggel .Paralia fiatalos, nyüzsgő üdülőfalu, lüktető éjszakai életével, számos szórakozási lehetőségével, bárjaival, klubjaival, hagyományos görög konyhát felvonultató tavernáival, számos apró üzletével. A hosszú homokos, fokozatosan, lassan mélyülő tengerpartja mind a kisgyermekes családoknak, mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek remek kikapcsolódást ígér. A vízisport lehetőségek széles palettája az aktív kikapcsolódást keresők részére nyújt felüdülést. Legfőbb nevezetessége az 1993-ban St. Paraskevi (Görögül: Αγία Παρασκευή) tiszteletére emelt ortodox keresztény Agia Fotini templom.   

GÖRÖGOSZÁG

Görögország Európa „paradicsoma” mind a turisták, mind az üdülni vágyók számára. Az olimpiai játékok hazája, az európai kultúra bölcsőjének is nevezik. Rengeteg emléket őrzött meg az évszázadok során, az ókori Görögország, a Római Birodalom, a Bizánci Birodalom és a török hódítások nyomai mind fellelhetőek. A görög szigetvilág nagyon változatos, a türkizkék tenger, mediterrán éghajlat és európai viszonylathoz képest alacsony árak nagyon sok turistát vonzanak. Magyarországról sok fapados járattal megközelíthető

480 +

ELÉGEDETT CSALÁD

 

555

SIKERES RENDEZVÉNY

1,510+

SZEMÉLY 

 

1700

NYARALT NAP