Univerzális nyaralás kicsiknek és nagyoknak valamint az idősebb korosztálynak is

PARALIA GIÓTA APARTMANHÁZ

01. KIKNEK AJÁLJUK?

Egyszóval bárkinek

KÖZVETLEN TENGERPARTI ELHELYEZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN MINDEN FÉLE PIHENÉSRE (AKTÍV-PASSZÍV) ALKALMAS AZ ÖSSZES KOROSZTÁLYBAN

Koncentráljon a nyaralásra! Nem kell messzire menni a szórakozásért, egyik oldalról a tenger, másik oldalról Parália legszebb és legnépszerűbb sétáló utcája határolja a görögországi apartmant. A szállás alatt közvetlen található az étterem és bár. Valamint a strandoláshoz sem kell néhány méternél többet sétálni!

02. KÖRNYEZET

minden egy karnyújtásnyira

A Gióta Apartmann ház környezete bővelkedik szolgáltatásokban! Néhány méteren belül meg található minden a tengerparttól a szupermarketig!

Már a reggeli órákban elindul a nyüzsgés Parália ezen gyönyörű részén. A vendéglátóipari egységekben korrekt áron kóstólhat bele a klasszikus vagy éppen modern Görög ételekbe vagy italokba. Bárokban beszélgethet éjszakába nyúlóan vagy csak egyszerűen bevásárolhat a vacsorához egy szupermarketben!

03. FELSZERELTSÉG

a tenger közelsége

NÉZZE A TERASZRÓL A MESÉS GÖRÖG NAPFELKELTÉT A TENGEREN REGGELI KÁVÉ ELFOGYASZTÁSA KÖZBEN!

Minden apartman saját fürdőszobával és konyhával rendelkezik. Természetesen klimatizált apartmannok. Az stúdiók egy légterűek. A személygépkocsik parkolása szabad téren az utca fronton, vagy a 100m-re található ingyenes parkolóban történik. Minden konyha alap főzési-étkezési szettel rendelkezik alkalmazkodva a férőhelyek darabszámához. Az épületben a stúdiók az második emeleten helyezkednek el.

galéria

árak 2021

parália GIOTA APARTMAN HÁZ
Zöld négyzet: Szabad / Piros négyzet: Foglalt / G1-G4: Apartmann Száma / Görgessen oldalra ha szükséges! Az árak nem tartalmazzák a klímahasználati és idegen forgalmi díjat.

A TURNUSOKTÓL ELTÉRŐ IDŐPONTOT IS VÁLASZTHAT, LEHETŐSÉG VAN PL. 10 ÉJSZAKÁS FOGLALÁSRA IS. A FOGLAPBAN TELJES MÉRTÉKBEN RUGALMASAK VAGYUNK, A RÉSZLETEKÉRT/EGYEDI FOGLALÁSÉRT  KÉRJÜK KERESSEN MINKET TELEFONON A +36308615931 TELEFONSZÁMON.

Hamarosan...

TIPPEK ÉS TANÁCSOK

KÖNNYÍTSE MEG A DOLGÁT

 • HŰTŐSZEKRÉNY

  A konyhákban, a görögországi apartmanoknak megfelelően kisméretű hűtőszekrény /120 liter/ található, melynek fagyasztórésze is kicsi. Kérjük, hogy otthonról ennek megfelelően hozzanak élelmiszert! A görög üdülőfalvakban lévő közértek és éttermek árai a többi tengerparti nyaralóhelyhez /olasz, horvát/ képest kedvezőbbek, így a helyben történő vásárlás és étkezés megoldása, a magyar turisták számára is elérhetőbb!

 • SZEMÉLYES JELENLÉT

  Érkezéskor Vendégeink a magyar Tulajdonossal találkoznak, neki mutatják be a vouchert, illetve tőle kapják meg az apartman kulcsait. Ha az apartmanban bármi hiányt észlelnek, esetleg káresemény, vagy probléma történik, szintén a képviselőnek kell jelezni!

 • NYITVATARTÁS

  A sétáló utcákban lévő supermarketek-közértek, éttermek és bárok valamint kiemelt fontosságú üzletek is (pl. gyógyszertár) szezonban minden nap éjfélig nyitva vannak!

 • KLÍMA

  A görögországi általános elveknek megfelelően a Klíma választható opció. A klíma díja: 5 euró/nap 2 szobás VILLA esetén 5 euró/szoba/nap

 • PARKOLÁS

  A parkolás szabadtéren,  az utcán lehetséges.

 • mosdóhasználat

  Görögországban az itthon megszokottnál kisebb keresztmetszetű csövekkel van kiépítve a csatorna hálózat. Emiatt a görögoszági szálláshelyeken (legdrágább szállodákban is) a toalett papírt külön szemét gyűjtőbe kell gyűjteni. Kérjük szíveskedjenek ezt betartani!